Pokud hledáte bedýnkové družstvo ve svém okolí a žádné takové není zatím v našem adresáři, můžete to napsat také do fóra. Možná vám někdo z bedýnkářů poradí, možná se ozvou další lidé ze stejné oblasti a nakonec vás bude tolik, že si najdete dodavatele a založíte družstvo vlastní.
Hledáte bedýnky ve svém okolí? Použijte fórum.
-
Posted 1 year ago #
-
Ahoj, hledáme v okolí Jindřichova Hradce, poradí někdo?
Kamila, archangel@seznam.czPosted 1 year ago # -
Ahoj, hledám v Č. Budějovicích a zatim nenacházím
kdyby někdo o něčem věděl, tak dík za info
katlav@seznam.czPosted 1 year ago # -
Ahoj příznivci bedýnek,
mám také dotaz na případné družstvo či zájemce o dělení se o cestu či náklady. My jsme z Hradištka pod Medníkem a nejbližší družstvo jsem dle webu našla v Kamenici. Pokud byste někdo věděl o nějakém bližším, budu ráda za informace. Taktéž, pokud by se někdo chtěl přidat - střídat se v dojíždění pro bedýnky do Kamenice - budu ráda. Týkalo by se to tedy okolí Hradištka - Davle, Štěchovice, Hradištko, Pikovice...Posted 1 year ago # -
ještě doplňuji kontakt na sebe: dita.studecka@seznam.cz
Posted 1 year ago # -
Ahoj, já hledám v Opavě. Dnes mě překvapilo, že v obchodě se zdravou výživou, jediném a dlouhá léta fungujícím, nikdo nikdy o bedýnkách neslyšel.
kontakt: prejdova.t@seznam.czPosted 1 year ago # -
Také hledám k odběru bedýnku v okolí Českých Budějovice (bydlím v Č. Budějovicích - sídliště Vltava) (jako - katlav@seznam.cz, viz výše) a zatím nic. Josef (108A@seznam.cz)
Posted 1 year ago # -
Prejdik: zkuste v tom obchodě říct o tomto webu, možná je to zaujme a začnou bedýnky dělat také.
Josef: České Budějovice jsou jako zakleté. Dva "možné" kontakty nám neodpovídají a jeden farmář, který ČB zavážel, se nedávno zaregistroval na Bedýnky.cz a ČB zavážet přestal. Hledáme dál.
Posted 1 year ago # -
Plzeň- hledám někoho v okolí Plzně na založení družstva. Ozvěte se M.Strnadkova@seznam.cz
Posted 1 year ago # -
Též se připojuji k hledačům bedýnek pro Jičín (ten Rumcajsův).
Posted 1 year ago # -
Také hledám dodavatele zeleniny z okolí Jičína (ten v Královehradeckém kraji). Jovanko, mohly bychom nejak spojit sily a poptat se i u znamych. Ozvete se klidne i na muj email: Lucie-Klikova@seznam.cz. diky:-) Lucka
Posted 1 year ago # -
Dobrý den, hledám bedýnky v Odoleně Vodě nebo poblíž (Praha - východ)
Posted 1 year ago # -
Dobrý den, hledám bedýnky v Liberci.
Posted 1 year ago # -
Dobrý den, hledám bedýnky v Břeclavi. Mám zájem od zeleniny přes maso až po mléčné, hl. kozí výrobky.
Posted 1 year ago # -
Dobrý den, připojuji se k Břeclavi, nevíte? Hl. zelenina.
Posted 12 months ago # -
Dobrý den, hledám bedýnky v Liberci.
Posted 11 months ago # -
Dobrý den, hledám bedýnky v Příbrami. Hlavně zelenina.
Posted 9 months ago # -
Dobrý den,
hledám bedýnky na rakovnicku, ale bohužel zde asi nic takového není. Pokud se mýlím, dejte mi prosím vědět.Posted 9 months ago # -
To: ZuzanaM
Také hledám v Příbrami. Ozval se mi farmář z ekostatku Ludvíkov, že by obnovil trasu Příbram - Dobříš - Sedlčany, ale muselo by být alespoň 10 lidí a bylo by to až na příští sezónu. (www.ludvikov.estranky.cz)
Ráda bych odebírala bedýnky již nyní, ale na Příbramsku asi bohužel nic není.Posted 8 months ago # -
Přídávám se k Rakovnicku, také tady hledám.
Posted 8 months ago #
You must log in to post.